Jumaat, Januari 21, 2011

Video : 'Interlok' demo at Batu Caves



Komen Di YouTube
  • UMNO cepat turun la.. always arrest people that do not agree with them

  • org india ada caste system.. org melayu mana ada caste...? semua pun paria.. bekas pm ke 4 pun ada bapa paria..

    org indianmuslim adalah paria di india... i love my country malaysia, i tak boleh tolak ansur dgn comment bodoh.. u ingat org india takut mei 13 berulang.. org india ada back up dari allah

  • org melayu tak ada sejarah cuma ambik adat resam org makan babi dan paria.. org melayu kosong , mulut aja, org melayu belajar dulu dan cuba bangunkan negara tercinta ini... org arab tak akan terima org melayu sebak org melayu pariah islam...

  • 13 Mei akan berulang.Fikirkanlah...

  • poodah pariah pundamauna

  • UMNO is evil..... Indian people protest, they arrest, but their people can kick the cow head and Hishamuddin goes to kiss their asses!!! Say No to UMNO/APCO...

  • lord muruga tu dok diri tercegat je ke? x tolong ke paria2 tu di bawah sana.

  • I salute keberanian dan ketegasan PDRM...Come on lah. aney uthayakumar..u mmg pandai ambil kesempatan di saat org India menyambut Thaipusam.. org dtg utk sembahyang tapi u cari publisiti murahan...niat di hati u mmg kotor..org india lain dtg utk menyucikan diri tapi u mau kotorkan majlis...ayo yo pening PDRM nak layan sekor ni.

  • we all malaysians should call this hindraf peoples as paria.they are not representing indian peoples.they are representing indian gangsters..Say No To Hindraf

  • For once, i respect Police doings for this, Hindraf taking this way to far.

  • Bodoh punya hindraf. Novel yang dah wujud bertahun - tahun, skrg baru nak protes, tapi apesal time si Azmin ali gelar si Gobalakrishnan paria apesal x gi protes?

    Bodoh/bebal lagi celaka. Hindraf dah xrelevan buat masyarakat India.

    Masyarakat india yang waras harus hancurkan Hindraf demi kesatuan Malaysia.

  • brutality kepala otak ko.

    Orang yg datang ke situ bukan nak tunjuk perasaan, tapi nak menjalani amalan kepercayaan ibadah mereka. Ingat, semua datang situ, semata - mata nak tunjuk perasaan?

    Polis harus lakukan kerja mereka.

  • police brutality once again. disappointed.

  • gagasan islam

    kedaulatan islam

    keperihatinan rakyat

    bahasa jawi

    1 bahasa

    1 nusantara

0 comments:

Catat Komen

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...

Senarai Blog...Geng