Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Selasa, April 30, 2013

Allah Tunjukkan, 3 Perkara Ajaib, Berlaku Di Pilihanraya Kelantan..

3 Perkara ajaib berlaku dalam kempen piihan raya Kelantan..

Satu: Bekas Presiden UMNO Kempen BN Guna Parti Bunga. Macam Pelarian!  

(Gambar atas) Tun Mahathir sekarang ini berada di Rumah Che Johan untuk berkempen kepada Mursyidur Am Tuan Haji Ibrahim Ali, Presiden Parti Bunga. Kesian UMNO Kelantan terpaksa menumpang Parti Bunga untuk berkempen di Pasir Mas.

Paling kesian tak ramai yang hadir dan yang hadir pun lebih kepada nak makan bukan nak dengar 'latah orang tua'. Kita akan lihat bagaimana Tun Mahathir membantu menghancurkan UMNO!


Tak pernah begini berlaku dalam sejarah. Cuma Mahathir tumpang parti PAS lawan UMNO zaman Tunku Abdul Rahman PM pertama Malaysia dulu, semasa dia dipecat dari UMO ada la.

Dua: Zaman sekarang, ada manusia bercakap dengan semut?

Berita ini, 'UMNO Kuala Krai ceramah kepada semut dan pasir!
 

Kesian kepada penceramah UMNO Dun Guchil, Parlimen Kuala Krai kerana terpaksa bercemah untuk pasir dan semut itu jika ada. Dato Nik Sapea ni yang sembur Tun Mahathir punya angkara!!


Tiga: Pemuda UMNO Pasir Puteh buang poster Najib

.
Klik untuk besarkan gambar

Berguni-guni poster BN belum lagi tamat PRU-13 telah dibuang dibelakang rumah orang kuat UMNO di Pasir Puteh ditempat pembakaran sampah. Kebanyakkan poster dan banner adalah bergambar PM Dato Seri Najib Razak. Menurut sumber perkara ini berlaku kerana ada perbalahan antara orang muda dan orang tua UMNO di situ dan 'cah keting' berlaku sangat ketara.


APA SUDAH JADI!!!!... PRU 13 BELUM LAGI HABIS TAPI POSTER DAN BANNER BN BERWAJAH HJ NAJIB 1M'SIA SUDAH PUN MULA DIBUNGKUS !!!!! SATU PEMANDANGAN YANG WAJAR DIFIKIRKAN SERTA MENDAPAT PENJELASAN DARI PIHAK YANG TERLIBAT.

Apa sudah jadi ni beb!!!!!.. Rakyat belum keluar mengundi longgokan sampah yang penuh padat berisi banner BN dan Najib sudah pun mula kelihatan.

Nak buat baja pun tak boleh, takut mati pokok. Buat racun mungkin boleh, kerana dosa banyak!!
Itulah 3 perkara ajaib yang Allah SWT tunjukkan  kepada rakyat Malaysia. Mungkin banyak lagi, jom kita korek-korek lagi.
 
    

1 ulasan:

  1. salam d kota marudu, Sabah mlm minggu lalu Allah SWT telah tunjukkan kebesarannya. adakah buat program jbtn krjn, mlmnya ada nyayi2 d padang. panggil artis2 tp suruh sokong BN. tah mcm mana mau pasang lagu pewira ( utk tabung lahad datu ), tp terpasang cd blue. terkejut besar semua org d padang. itula pasal lain kali jgn suka tuduh2, suka buat fitnah. dulu masa keputusan kes anuar, mlm2 org2 BN pasang banner - "binatang pun tak liwat anak".d gantung d roundbot. esok pg semua org tengok. last2 mahkamah bilang x bersalah. tp lu dh malukan org duluan. Tuhan itu maha adil. lu malukan org, tuhan akan malukan lu.. so apa kabar maximus, apa kabar anita? INIKALI LAH!!!!!

    BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...