Ahad, Oktober 16, 2011

Prestasi Pas Dipuji..!!!!!!


Prestasi Pas dipuji tiada laporan audit


KOTA BHARU- Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar mendakwa, Laporan Ketua Audit Negara tidak diberikan kepada ahli parlimen berikutan prestasi pemerintahan Pas Kelantan yang dipuji.

Menurutnya yang juga Ahli Parlimen Lembah Pantai, beberapa tahun kebelakangan ini, pentadbiran kerajaan negeri di bawah Pakatan Rakyat (PR) begitu baik.
“Sumber mengatakan faktor pujian diterima atas pentadbiran Kelantan bagi tahun 2010 lalu, menjadi antara punca utama, Laporan Ketua Audit Negara tidak diserahkan.

“Kita terkejut, apabila ia sepatutnya dibentangkan di Parlimen sebelum pembentangan belanjawan dibuat, kerana seperti kelaziman, ia perlu diserahkan terlebih dahulu supaya boleh dibawa bersama untuk perbahasan,” katanya selepas menghadiri Forum Rakyat di Kompleks Balai Islam di sini, malam kelmarin.

Beliau berkata, salinan laporan tersebut sepatutnya diberikan supaya ia dapat dinilai sendiri oleh wakil-wakil rakyat.

“Ahli Parlimen wajib diberikan salinan supaya kita boleh menilai sendiri prestasi kerajaan negeri di bawah Barisan Nasional (BN) yang selalunya defisit berbanding dengan prestasi kerajaan negeri di bawah PR,” katanya.SinarHarian 

Pil Untuk Lelaki Yang Lemah Tenaga Batin..Power!!!!! 

Free Advertising - Get millions of visitors for your website for FREE! 

Menyokong Perjuangan DSAI

1 ulasan:

  1. negeri bawah perintah bn dana dari makbapak depa sebab tu belanja sakan...begitu juga putrajaya belanja pun ikut suka aku sebab umnogok saja bayar cukai,jadi dana bolih digunakan tanpa audit,rakyat semua kena tukar cara hidup tapi united malays no otak/b-end tak perlu jimat sebab dana dari makbapak aku???????

    BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...

Senarai Blog...Geng