Isnin, Julai 18, 2011

Seorang Hamba Allah Dedahkan Perihal Rosmah Mansor..!!!


Anonymous said...

    Perihal Rosmah Mansor Lu Orang Tak Tau..Tapi Gua Tau..hahahaha...Ahad, Julai 17, 11.

    Rosmah Mansor...!!!!

    Satu nama yang very the.. very the... famous de amous sejak kes Altantuya malatop dek kerana C4 oleh dua pembunuh dari Unit Tindakan Khas (UTK) yang diorang sendiri pun tak tahu apa motif diorang dan suka2 jer... bom pompuan cun tu... hahaha.. (lain kali kalau tak nak passing2 la kat kawan2... hahaha..)

    Rosmah Mansor...!!!!

    Namanya malatop lagi apabila dikaitkan dengan pembelian jam berharga RM500,000 seutas dari Hong Kong. Untuk apa ekkkk.... sampai 14 utas jam tangan tuuuu.... takan macam kisah ini...

    Rosmah Mansor...!!!!

    Namanya juga disebut2 apabila berjaya menidurkan dirinya di sebuah Hotel di Dubai dengan harga sewa satu malam RM100 ribu hengget... wow... dasat... dasat...

    Rosmah Mansor...!!!!

    Apa nih.. asyik2 nama dia jer..., nama orang lain takda ke...???? Janda Bakaq mula terasa cemburu dengan kemasyuran Rosmah Mansor.

    Pompuan ini juga dikatakan mempunyai ompek (4) buah bag tangan berjenama "Berkins" yang setiap satunya diRosmah Mansorkan dengan harga dari USD9 ribu hingga USD150 ribu, duit malaysia dari (25 ribu hingga 450 ribu hengget) perghhhh... nenek gua pun telan air liur dengar harga beg tangan tuuuu.... hihihihi...

    walllaweeeiiii... ini Rosmah Mansor... dia punya maintenaince manyiak tinggi wooooo.... bengkok tulang belakang Najib nak melayannnnn.... hahahaha....

    Rosmah Mansor...!!!!

    woooiii... lagi2 Rosmah Mansor.. lagi2 Rosmah Mansor takda orang lain ke...???? jerit si Janda Limah pula sambil menghentak2 meja meniru aksi Brahim Ali Katak Pasir Mas... hahaha...

    Dek kerana sebentuk cincin permata berlian yang Halim Yatim nak beli untuk anak buahnya bernama Chegubard untuk hantaran bertunang tapi tak jadi bertunang, maka Pompuan ini telah berjaya mengimportnya dari New York dengan nilai harga duit Malaysia 74 juta hengget sebentuk, dek kerana frust Rosmah Mansor berjaya mendapatkannya, maka Chegubard telah membuat laporan kepada Suruhanjaya Penglipurlara Rakyat Malaysia (SPRM).

    Rosmah Mansor...!!!!

    Selain daripada isu sebentuk cincin permata berlian, gelang tangannya juga menjadi idola kepada puak2 yang menyampah dengan beliau... nasib lu laaaa... wahai Rosmah Mansor...

    Walau apa pun, semua perihal berkaitan Rosmah Mansor semua orang dah tau..., dan banyak lagi yang macam2 aaaaadaaaa... berkaitan Rosmah Mansor, ada yang mengutuk ada juga yang membela dan mungkin juga kebanyakannya mungkin fitnah atau mungkin benar... lantak pi kat dia lah....

    Cuma satu jer... yang lu orang tak tau... barangan di bawah ini kemungkinan juga sudah di beli oleh Rosmah Mansor... harganya USD 2 juta beb..., kenapa yang ini tak menjadi isu...???

    Sebabnya... siapa yang berani nak menyelak kat situ beb... kalau berani pun Najib sorang jer.... wakakakaka.... kalau Najib tau pun.. takan dia nak kecoh2 pulak kan... hahaha..

    Tapi macamana gua boleh tau... jeng..jeng...jeng.... hahahaha.... lu orang jangan buat fitnah kat gua pulak... hahahaha.... pastikan lu orang bawak 4 orang saksi baru boleh tuduh gua, selain dari itu see you in court.... hahahaha...

    So... jangan marahhhh... aaarrr.... sebab hanya gua dengan Najib jer... yang tau pasal barang nih... itu pun kalau betul Najib tau... buatnya Najib tak tau macamana ekkkk.... fuuhhhh... sumpah semerah padi laaa.. jadinya... muakakakaka.... !!!!

    Bra bernilai USD 2 juta dollar Amerika sedang diperagakan oleh seorang model, Adriana Lima di Victoria's Secret Soho Store, New York. Bra yang diperbuat daripada butiran 3000 berlian putih, permata , dan batu nilam hasil rekaan Damiani Jewelers merupakan antara yang termahal di dunia.

    Ini kalau duit Malaysia berapa hengget aaarrr...., tapi sssyyyhhhh... jangan bagitau utuseks meloya, berita hairan, kosmo, the bintang, suratjahbar MCA dan MIC... nanti diorang kecoh dalam front page beb...

    Santai hari Ahad beb... hahaha...
    10:48 AM
 
Sumber : SINI

2 ulasan:

  1. blogger binggung, cerita pun tak betul...low IQ

    BalasPadam
  2. wah ni lagi SATU bakal kena SAMAN 100JUTA HINGGIT BAGUS BAGUS teruskan usaha anda jangan jadi hamPAS udah ya.

    BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...

Senarai Blog...Geng