TERBAIK!! : LANGKAH KERJA BAIK DARI YB KHALD SAMAD.

Khalid Samad

SHAH ALAM – Parti Amanah Negara (Amanah) akan mengeluarkan senarai laman sosial Facebook dan laman web terkini yang diiktiraf sebagai mewakili parti itu.

Pengarah Komunikasi Amanah, Khalid Abd Samad berkata, ia bagi memudahkan mana-mana pihak membuat rujukan berkenaan parti itu pada masa akan datang.

Menurut Khalid lagi, ia juga sebagai langkah untuk memastikan ketepatan dalam sebarang penyebaran maklumat di medium media sosial itu.

“Kami ambil berat tentang sebarang maklumat yang disebarkan melalui media sosial dan aplikasi WhatsApp atas nama parti di semua peringkat organisasinya.

“Ia termasuk apa juga maklumat, poster atau gambar yang tidak diselidiki kesahihannya terlebih dahulu, dan disebar oleh para ahli dan penyokongnya atas nama parti,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Dalam pada itu, Khalid turut mengakui kelemahan yang terdapat dalam mengurus penyebaran maklumat menerusi media sosial.

“Bagi parti, kami memohon maaf sekiranya ia menimbulkan kekeliruan dan saya sebagai Pengarah Komunikasi Amanah mengakui segala kelemahan yang ada.

“Kesungguhan dan semangat tinggi untuk membantu parti ini agar terus berkembang adalah sangat dihargai, namun ada kalanya mereka terlepas pandang soal keabsahan sesuatu maklumat,” katanya lagi.

Bagi memperbaiki kelemahan yang ada, pihaknya juga turut merancang program latihan kepada pengendali laman web dan Facebook rasmi parti.

Jelas Khalid lagi, ia merupakan usaha meningkatkan kemahiran serta tahap profesionalisme masing-masing.

sh

IKLAN PENAJA

Soalan : Saya pengguna simkad Maxxx tapi saya tertarik untuk menggunakan sistem teautonetwork.Ape yang saya dapat dan apa kelebihannya ?
Jawapan : TERLALU BANYAK !! .Anda pernah tak terfikir tentang INCOME AKTIF?. Bila anda mendaftar dan telah membuat pembayaran RM20 untuk UPGRADE VIP sebagai ahli TeAutoNetwork secara tak langsung anda sedang MENJANA PENDAPATAN INCOME AKTIF.
 
Soalan : Eh!! Macamana tu sedangkan saya BUKAN AHLI TONEEXCEL.Nampak macam menarik!!
Jawapan : Ya tuan. Bukan Macam menarik tapi Memang menarik. Anda sekarang pengguna Maxxx kemudian perkenalkan pada pengguna lain contohnya Celxxx, Dixx dan sebagainya, jika mereka DAFTAR dan UPGRADE VIP maka anda akan dapat komisen affiliate sebanyak RM5/username kerana perkenalkan web TEAutonetwork ini pada orang lain.
Duit komisen tu dimasukkan ke dalam ewallet anda.Dalam sistem autonetwork ni susunannya adalah berdasarkan Sistem Matrik dan paling-paling menarik sekali adalah anda boleh keluarkan komisen setiap hari kerana tagline kami adalah HARI HARI HARI GAJI. Amacam? Teruja tak?
 
Contoh kiraan komisen anda :
 
1 X 30 = 30
30 X 30 = 900
900 X 900 = 27,000

Bayangkan pendapatan anda jika semua Upgrade ke VIP, 27,000 X RM5 = RM135,000 best ke best ? sedangkan anda bukan pengguna Tone Excel pun kan...
 
DAFTAR LAJU-LAJU : http://teautonetwork.com/7584

 
http://iklanviral.blogspot.my/
Previous
Next Post »

Komenlah dan berhujahlah dengan baik... EmoticonEmoticon

Senarai Blog...Geng

Iklan Penaja

Blog Pilihan

iklan penaja.

dana-100-all

Senarai Blog @ Bisnes