Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Khamis, Januari 07, 2016

PANAS!! : UMNO KELANTAN SENYUM..

Hanafi Mamat

KOTA BHARU - BN Kelantan tiada masalah dengan keputusan Pas tidak akan menyertai BN.
Setiausahanya, Datuk Hanafi Mamat berkata, pemimpin dan penyokong perlu memahami makna kerjasama namun kerjasama itu tidak akan membawa apa-apa makna jika ia tidak berakhir dengan berpakat dalam pilihan raya.

“Umno konsisten dengan pendirian untuk bekerjasama dengan mana-mana pihak. Sejak dulu hingga kini tidak berganjak dengan prinsip yang dipegang demi kesejahteraan rakyat. Tidak tamak untuk berkongsi kuasa.

“Maka parti-parti politik ini tidak perlu buang masa berpolemik hal kerjasama jika tidak dapat bersama dalam pilihan raya,” katanya.

Beliau diminta mengulas mengenai keputusan Majlis Syura Ulamak Pas yang menetapkan parti itu tidak akan menyertai BN dan bersetuju untuk meneruskan agenda kerjasama dengan mana-mana pihak dalam perkara kebaikan demi memperkukuhkan Islam.

Menurutnya,  mempertahan, membela dan memartabatkan Islam adalah sebenarnya memerlukan kekuatan politik.

Beliau berkata, sebagai contohnya di Pulau Pinang, Umno tidak dapat pertahankan hal-hal berkaitan kesucian agama Islam adalah kerana kelemahan politik orang Islam di negeri itu.

sh

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?
Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :
Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement
Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan
Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini. Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan
Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army


 
http://iklanviral.blogspot.my/

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...