Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Jumaat, Januari 01, 2016

PANAS!! : STRATIGI TERBARU PAKATAN HARAPAN UNTUK TUMBANGKAN UMNOBN..

 Wan Azizah Wan Ismail

SHAH ALAM - Pakatan Harapan dalam satu kenyataan terbaharu berkata, pihaknya akan mengumumkan dokumen penting yang akan merapatkan saf kepimpinan untuk menumbangkan Umno-Barisan Nasional menerusi jalan pilihan raya.

Presiden PKR, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail berkata, beliau percaya dokumen tersebut akan menjadi asas penting yang membuktikan PKR serta parti-parti komponen Pakatan Harapan mampu menggalas tanggungjawab untuk menerajui kerajaan.

"Ayuh, bersiap kita untuk bekerja lebih kuat pada tahun baru ini!," katanya dalam perutusan Tahun Baharu 2016.

Wan Azizah dalam kenyataan sama turut menggesa masyarakat berdoa dan terus istiqamah dalam perjuangan menegakkan keadilan menjelang tahun baharu.

"Pada masa yang sama, saya menggesa semua pihak, tidak kira parti politik mana sekalipun, yang masih sayang dan cintakan negara serta mengidamkan sebuah Malaysia yang lebih adil dan baik untuk semua, untuk bersama-sama dalam gagasan besar membawa perubahan," katanya.

sh

Bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal dengan Sistem AutoDownline & AutoPlacement

http://autod9.com/army
Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?
Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :
Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement
Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan
Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini. Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan
Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army
 
http://iklanviral.blogspot.my/

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...