Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Jumaat, Januari 08, 2016

KAJIAN : PAKATAN HARAPAN BAKAL MEMENANGI PRU14

 Pakatan Harapan

Pru14

BN akan hilang sokongan dari penyokongnya 20-50%. Orang2 ini akan pergi ke pakatan harapan dan pas.

PAS juga akan hilang sokongan dari ahlinya 30-55%. Kerana orang2 ini akan ke parti islam yg baru Amanah.

PH (dap dan pkr) akan bertambah sokongan dan bakal memenagi PRU14 nanti. Berdasarkan bn dan pas akan hilang sokongan. Dan dengan adanya Parti Islam baru Amanah yg masih suci bersih..orang Islam akan memberi mereka peluang untuk membuktikan kebolehan parti islam (Amanah).
  
Revolusi Malaysia

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?
Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :
Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement
Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan
Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini. Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan
Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army  
http://iklanviral.blogspot.my/

2 ulasan:

 1. Presiden pan rela mkn babi bersama joseph lim(kristian km penang ni) bbdg mkn ayam dgn tok najis..tiap2 bulan masyuk $15k wang💰 ehsan drpd dap..parti islam yg suci?uwekkkk..jika benar suci spttnya sapot ulamak dan hudud tp jd lembu dicucuk hidung oleh dap..Admin demam ke?

  BalasPadam
  Balasan
  1. Walaun PAS dah tak dapat kuar hujah yang logik maka terpaksalah guna perkataan babi, caci maki dan sebagainya. Inilah dia penyokong2 kuat PAS yang mendabik dada sebagai umat Islam serta alim2 kucing yang kononnya sedang berjuang untuk Islam. Tapi umat Islam nampak mereka sebenarnya berjuang kerana tembolok mereka sebagaimana UMNO dan kerana mereka adalah golongan jahil yang tak sedar mereka adalah "haiwan ternakan" yang seperti Allah sebut dalam Alquran.

   Nick.
   Cape Tiger.

   Padam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...