Senarai Blog...Geng

Popular Posts

17 ulasan:

 1. Trbaek lah Tv Selangor !! trbaekk..

  BalasPadam
 2. Terbaek dan berkesan dari melihat tv3 suku

  BalasPadam
 3. rancangan tv ni sepatotnyer di sebarkan kepada semua warga malaysia...biar diaorg ketahui perkara2 sebenar tanpa bselindung

  BalasPadam
 4. alhamdulillah...kpd pengikut umnongok apa nak sibuk2..kau org dengar sajalah TV3 Suku......

  BalasPadam
 5. Tak dpt tgok lahhhh... :(
  Ad sesape leh tlg??

  BalasPadam
 6. PR menang harga minyak,kereta,harga keperluan harian turun BN menang cukai setiap barangan GST akan dikenakan.buat pilihan yang bijak.

  BalasPadam
 7. SHAARI(PONDOK HJ.WAN LEH)4 Mei 2013 pada 3:36 PTG

  Apa ada pada RM500.00 BRIM jika dibandingkan dengan pengecualian RM puluhan ribu PTPTN dan pendidikan percuma untuk anak cucu kita hingga keuniversiti.Renungkanlah dan buat pilihan yang bijak pada 5 MAY ini.UNDI PAKATAN RAKYAT.

  BalasPadam
 8. muhamad hilmi .JITRA KEDAH4 Mei 2013 pada 4:20 PTG

  Adakah anda akan memilih seorang pembunuh'perompak,penipu,perasuah dan pelaku segala kemungkaran menjadi pemimpin negara kita?...tepuk dada tanya iman kita TOLAK UMNO/BN dan UNDILAH PAKATAN demi kesejahteraan dan kemakmuran.

  BalasPadam
 9. Masej kpd org2 luar bandar di sekat.
  Buat sahabat2 ayuh teruskan perjuangan.

  BalasPadam
 10. tv yang sungguh punya acara terbaik (y) saya salut

  BalasPadam
 11. Nama: __ Hendi Zikri Didi
  Kota: _______________ Malacca
  pekerjaan: _ Pemilik bisnis
  Setiap pemberitahuan: ____ hendidi01@gmail.com

  Halo semua, harap berhati-hati tentang mendapatkan pinjaman di sini, saya telah bertemu banyak pemberi pinjaman palsu di internet, saya tipuan saya hampir menyerah, sampai saya bertemu seorang teman yang baru saja mengajukan pinjaman dan dia mendapat pinjaman tanpa stres, jadi dia memperkenalkan saya pada PERUSAHAAN PINJAMAN AASIMAHA ADILA AASIMAHA ADILA yang sah, saya melamar Rm1, 3 juta. Saya memiliki pinjaman dalam waktu kurang dari 2 jam hanya dalam 1% tanpa jaminan. Saya sangat senang karena saya diselamatkan dari menjadi miskin dengan hutang. jadi saya menyarankan semua orang di sini membutuhkan pinjaman untuk menghubungi AASIMAHA dan saya meyakinkan Anda bahwa Anda akan mendapatkan pinjaman Anda.

  Aplikasi / Pusat Kontak
  E-mail: ._________ aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
  WhatsApp ____________________ + 447723553516

  BalasPadam
 12. e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
  WhatsApp Number::::::::::[+60]1123759663
  Telephone..Number:[+60]1123759663
  email:::::::hafizulbin365@gmail.com
  Name::::Hafizul Bin Haziq
  Country:::Malaysia

  Kemarau kewangan saya berakhir pada bulan ini apabila saya fikir semuanya adalah urusan perniagaan dengan beberapa rakan saya di Kuala Lumpur beberapa bulan yang lalu perniagaan yang bernilai beberapa Rm785.000.00 yang keuntungannya sudah cukup untuk kita semua untuk berkongsi keuntungan tetapi akibat kegagalan perniagaan, kita semua mendapati bahawa kita mempunyai masalah kewangan yang sangat besar kerana saya tidak mempunyai wang untuk bergantung pada ketika perniagaan gagal kerana saya melabur semua saya dengan saya pada perniagaan jadi saya berada di sangat sangat maaf jadi saya terpaksa mencari bantuan kewangan saya sebenarnya telah ditolak oleh beberapa bank sebagai hasil dari kadar pinjaman mereka dan juga syarat mereka jadi saya terpaksa melalui beberapa blog sehingga saya datang menghadapi dengan Iklan Syarikat Ibu. saya menghubungi Ibu dengan segera selepas melalui beberapa proses yang sangat fleksibel permintaan pinjaman saya sebanyak Rm440.000.00 telah diluluskan oleh pihak pengurusan dan pada keesokannya Lembaga Pengurusan Peminjaman Pinjaman dikreditkan saya tanpa menangguhkan berkat ini dari ibu yang dapat menyelamatkan anda hari ini dari apa-apa embarrazement kewangan anda menjadi ibu hubungi Ibu sekarang untuk pinjaman anda yang berubah e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
  ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY "ISKANDAR LENDERS"

  Country::::::Malaysia
  Name::::::::Hafizul Bin Haziq
  email::hafizulbin365@gmail.com
  Telephone Number:[+60]1123759663
  WhatsApp Number::::::::[+60]1123759663
  e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

  BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...