Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Jumaat, Januari 22, 2016

PANAS!! : Pas Terengganu sambut baik kerjasama dengan Umno

Pas

KUALA NERUS - Pas Terengganu menyambut baik cadangan pucuk pimpinan parti itu yang menyatakan kesediaan menjalin kerjasama dengan Umno bagi menegakkan syiar Islam dan demi kepentingan umat Islam di negara ini.

Timbalan Pesuruhjaya (1) Pas Terengganu Dr Alias Razak bagaimanapun berkata kerjasama berkenaan hanya tertumpu kepada program yang melibatkan umat Islam dan tidak melibatkan kerjasama dalam hal politik.

"Untuk kebaikan rakyat, program kemasyarakatan, meninggikan syiar Islam, maka kita bolehlah adakan kerjasama dengan mereka (Umno)," katanya ketika dihubungi Bernama di sini hari ini.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas kenyataan Presiden Pas Datuk Seri Abdul Hadi Awang bahawa parti itu berhak menjalin kerjasama dengan Umno selagi kedua-dua pihak bersedia menerima pandangan masing-masing demi membangunkan syiar Islam dan bukan atas kepentingan politik.

sh

IKLAN PENAJA

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?

Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :

Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement Hadam ilmu yang kami sediakan

Praktik teknik yang disediakan Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini. Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army 

 
http://iklanviral.blogspot.my/

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...