KAJIAN : PARTI MANA ORANG MELAYU UNDI PADA PRU14


PRU14 orang melayu undi parti mana??

1. Adakah orang melayu akan undi umnobn lagi pru14 ini?? Jawapannya hanya ahli parti yg sayang kepada najib sahaja yg akan mengundi umnobn. Kajian admin 20 hingga 30 peratus je tinggal. Yang selebihnya akan pergi kepada Pakatan Harapan dan Pas. Ada juga yg boikot.

2. Parti pas pun memperoleh undi dari ahli umno tapi tidak mampu untuk mempertahankan apa yg mereka dapat pada pru13 dulu.

3. Pakatan harapan akan mendapat sokongan daripada melayu yg sedia ada dalam pkr dan dap. Lagi tambahan dari melayu yg kecewa dengan umno dan pas. 

Admin buat kajian blog-blog dan page-page terkenal dahulunya menyokong pakatan rakyat kini memberi sokongan kepada Pakatan Harapan. Jika trean ini berlaku sehingga pru14 dengan isu hanggat seperti 1mdb, pergaduhan antara najib vs dr m..najib vs muhidin. Ini peluang cerah kepada PAKATAN HARAPAN memenangi kerajaan pusat.

Sebarkan!!!
Revolusi Malaysia
IKLAN PENAJA

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan.

Anda nak tahu? Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :

Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement

Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini.

Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

 klik link sini : http://autod9.com/army 


 
http://iklanviral.blogspot.my/
Previous
Next Post »

3 ulasan

Write ulasan
Tanpa Nama
AUTHOR
26 Januari 2016 8:46 PTG delete

Kes RM2.6 billion. Ini lah yg dikatakan "Melayu tipu Melayu".
Mmg tragis

Reply
avatar
An Anonymous
AUTHOR
26 Januari 2016 10:13 PTG delete

Tak sabar nak tgk prestasi PAN..

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
26 Januari 2016 10:18 PTG delete

Haha duduk kat sini lak ye wan rosli...

Reply
avatar

Komenlah dan berhujahlah dengan baik... EmoticonEmoticon

Senarai Blog...Geng

Iklan Penaja

Blog Pilihan

iklan penaja.

dana-100-all

Senarai Blog @ Bisnes