Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Selasa, Februari 09, 2016

KENYATAAN PANAS!! PAS TERENGGANU YAKIN PAS DAPAT SOKONGAN ORANG CINA.

Pas

KUALA TERENGGANU - Pas yakin sokongan dan kerjasama ditonjolkan masyarakat Cina terhadap parti itu, khususnya di Terengganu masih kekal sehingga kini.

Pesuruhjaya Pas Terengganu, Satiful Bahri Mamat berkata, walaupun ada pihak cuba memburukkan Pas bagi mengalih perhatian kaum Cina, beliau yakin ia tidak sesekali menjejaskan kerjasama sedia ada.

Menurutnya, sebagai sebuah parti yang pernah dua kali mentadbir Terengganu, tidak pernah timbul masalah membabitkan kaum atau agama di negeri ini apabila Pas membuktikan dasar pentadbiran sebagaimana dituntut Islam, khususnya memberi layanan saksama kepada semua.

“Masyarakat di Kampung Cina, Kuala Terengganu tentu masih ingat polisi Pas yang memberikan kemudahan dengan tidak mengenakan cukai kepada ‘pintu gerbang’ di kampung itu, bahkan kerajaan Pas juga tidak mengutip cukai pintu bagi rumah kediaman.

“Dasar Islam kerajaan Pas juga turut menyampaikan hasrat penduduk Tionghoa di bandar Chukai, Kemaman, yang sekian lama mahukan sebuah tapak bagi rumah mayat, yang akhirnya berjaya dibina dan masih kekal ada sehingga ke hari ini,” katanya dalam satu kenyataan media, di sini.

Dalam pada itu, pihaknya turut mengucapkan selamat Tahun Baharu Cina dan berharap semua rakyat bersama-sama parti itu membuat perubahan khususnya menjelang PRU14 akan datang.

Melalui dasar dilaksanakan pihaknya sebelum ini, beliau yakin Pas dapat melaksanakan pentadbiran lebih baik dan lebih banyak perubahan dapat dibuat pada masa depan.

“Kami yakin akan dapat melaksanakan lebih banyak perubahan, untuk kehidupan masa hadapan yang lebih baik bagi warga dan rakyat Terengganu,” katanya.

sh

IKLAN PENAJA

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan.

Anda nak tahu?

Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :

Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement

Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini.

Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army


 
http://iklanviral.blogspot.my/

6 ulasan:

 1. tak salah kata depa tu..pas dapat sokongan cina..kalau 100 orang cina..yg menyokong hanya 5 atau 6 orang je..sokong juga..tp bukan memboleh kan pas menang pru pun

  BalasPadam
 2. tak salah kata depa tu..pas dapat sokongan cina..kalau 100 orang cina..yg menyokong hanya 5 atau 6 orang je..sokong juga..tp bukan memboleh kan pas menang pru pun

  BalasPadam
 3. Zaman kemelesetan Pas dulu, diceritakan ada cerita tentang orang cina di Baling bagi beras kepada UPU Pas.... maka berkatalah mereka cina Baling sokong Pas. Bila pru, jumlah undi kantoi juga, kemudian fahamlah aku hanya seorang cina beri beras digambarkan semua cina sokong Pas.

  BalasPadam
 4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 5. Kalau itulah ukurannya..camana plk sokongan muram oleh rakyat melayu dan cina pd ceramah2 PAN sblm ini?.. Rasa2 boleh hidup lagi ke PAN lps PRU 14..??

  BalasPadam
 6. AMANAH tetap akan menjadi pilihan rakyat sedikit masa lagi dan pas pasti terkubur.Sebagai parti baru tentu akan ambil sedikit masa utk dikenali rakyat dan sekarang walaupun baru berumur 3 bulan sudah dpt ahli beratus ribu.. gerak kerja pimpinan amanah cukup hebat dan terserlah nilai2 keislaman mereka yg menampakkan islam itu progresif dan kehadapan..islam yg dibawa pas jelas terkebelakang dan jumud serta jadikan islam mereka nampak suram dan keliru dgn tindaktanduk pemimpin2 pas yg tidak keruan dan hilang akal...ibarat penyokong2 pas seperti masih berubat dgn cara dukun pawang jampi serapah yg tah apa2 sedangkan penyokong AMANAH berubat dgn cara pakar2 specialists dan doktor pakar perubatan..itu contoh perbezaan antara kedua duanya.

  BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...