Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Ahad, Februari 07, 2016

PROMOSI : PARTI ISLAM (AMANAH) MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT

Parti Amanah NegaraParti Amanah Negara
Masyarakat bukan beragama Islam jelas mahukan pembaharuan dalam pentadbiran negara, kata Setiausaha Amanah Parlimen Lembah Pantai, Osman Md Idris.

Berkongsikan sambutan hangat oleh komuniti setempat terhadap program Amanah di Bangsar hari ini, aktiviti yang dianjurkan itu bertepatan dengan musim perayaan sambutan Tahun Baharu Cina, Isnin depan.

“Bermula jam 8.30 pagi tadi (semalam), sebanyak 15 kotak limau mandarin diedarkan. Sambutan komuniti setempat terutamanya non-Muslim amat luar biasa,” ujarnya ketika dihubungi Malaysia Dateline.
Beliau berkata, program yang bertujuan untuk mempromosi parti Amanah Lembah Pantai itu diketuai oleh Timbalan Ketua, Jasni Abdullah dan Ketua Komunikasi, Rosli Yunus.

“Ini program kita kali ketiga buat tahun ini. Program promosi kita yang pertama kali diadakan di Pantai Baharu kemudian kedua, di Pantai Dalam. Kita mengedarkan risalah Amanah dan memberi penerangan ringkas mengenai Amanah,” ujar Osman lagi.

 mdl

IKLAN PENAJA

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?

Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :

Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement

Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini.

Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army


 
http://iklanviral.blogspot.my/

1 ulasan:

  1. Mana gambarnya.. Betul ke ramai?.. Selagi x tgk gambar malas nk komen..

    BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...