Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Rabu, Februari 10, 2016

Lebih 3000 Orang berkumpul Himpunan 365 #BebaskanAnwarCopy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu


Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

Suasana hangat bertukar sayu apabila Ustaz Badrul Amin menyampaikan doa penutup Himpunan 365 #BebaskanAnwar malam tadi.

Badrul Amin ketika menyampaikan doa di hadapan kira-kira hampir 3,000 hadirin turut mendoakan supaya Datuk Seri Anwar Ibrahim diberikan kesihatan yang baik dan dibebaskan daripada penjara.

365 Anwar di penjara Sg. Buloh (ASRI) (1)“Semoga Anwar disembuhkan penyakitnya dan dibebaskan,” kata Badrul Amin dengan nada mendayu bersama barisan kepimpinan yang berdiri di atas pentas.

Bacaan doa itu diikuti dengan nyanyian lagu Negaraku oleh pemimpin dan orang ramai.

Sementara itu, himpunan yang diadakan malam tadi berjalan lancar tanpa sebarang insiden tidak diingini.

Himpunan yang diadakan itu membariskan penceramah yang terdiri daripada pekbagai latar belakang parti politik dan badan bukan kerajaan (NGO).

EZY/Foto dari blog sharpshooterblogger.blogspot.m


IKLAN PENAJA

 Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan.

Anda nak tahu?

Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :

Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement

Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini.

Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

 klik link sini : http://autod9.com/army


 
http://iklanviral.blogspot.my/

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...