Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Khamis, Februari 25, 2016

TERBAIK!! : FORMULA BARU DARI PEMUDA PARTI ISLAM (AMANAH)

Pakatan Harapan

SHAH ALAM - Pemuda Parti Amanah Negara (Amanah) berpendirian semua pimpinan Pakatan Harapan,baik daripada Amanah, DAP mahupun PKR perlu membudayakan tatacara baru dalam berpolitik.

Naib Ketua Amanah, Shazni Munir Mohd Ithnin berkata, caranya ialah dengan ketiga- tiga parti komponen dalam pakatan itu perlu kembali kepada kandungan dasar Perjanjian Pakatan itu yang telah dipersetujui bersama.

"Segala  isu-isu politik dan pertikaian dalaman parti-parti dalam Pakatan pembangkang itu perlu merujuk kepada Fasal 3 Perjanjian Pakatan Harapan yang jelas memberikan prosedur yang perlu dilakukan jika wujud krisis atau pertikaian yang melibatkan ketiga-tiga parti.

"Jika formula ini menjadi keutamaan dalam tatacara penyelesaian konflik yang melibatkan ketiga-tiga parti, Pemuda Amanah percaya bahawa koalisi ini mampu menjadi tempat untuk rakyat meletakkan harapan perubahan," katanya dalam satu kenyataan medianya hari ini.

Terdahulu, tercetusnya polemik diantara pimpinan dalam Pakatan Harapan apabila PKR dan DAP bertelingkah mengenai tindakan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng yang menamatkan khidmat dua Adunnya  di negeri itu dalam syarikat berkaitan kerajaan negeri (GLC) gara-gara berkecuali dalam usul dibawa Adun BN pada sidang Dun, tahun lalu.

[ ARTIKEL BERKAITAN: PKR bantah keputusan Guan Eng ]
Tindakan itu juga mendapat bantahaan daripada Menteri Besar Selangor Mohamed Azmin Ali dari PKR.
[ ARTIKEL BERKAITAN: Guan Eng: Azmin tidak sepatutnya masuk campur ]

sh

IKLAN PENAJA

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?

Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :

Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement

Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini. Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

 klik link sini : http://autod9.com/army


 
http://iklanviral.blogspot.my/
 
air-asia-free-ticket 

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...