Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Selasa, Februari 02, 2016

PILIHANRAYA SEMANGKIN HAMPIR..PROPAGANDA BN SUDAH BERMULA. KAH KAH KAH

300 ahli Pakatan Harapan keluar parti, sertai MIC

SABAK BERNAM - Seramai 300 ahli Pakatan Harapan keluar parti dan menyertai MIC ekoran kecewa dengan pentadbiran kerajaan negeri Selangor yang didakwa gagal menunaikan janji.

Tindakan itu diketuai Kamal Abdullah, 51, bersama-sama dengan ahli parti dari PKR, DAP dan Dewan Himpunan Penyokong Pas yang mendakwa kerajaan negeri tidak pernah mempedulikan nasib ahli dan kebajikan kaum India.

"Apa yang kami peroleh sepanjang sertai mereka (Pakatan Harapan)?. Hidup kami masih susah, bila minta tolong semuanya tak layan.

"Hari ini kami sepakat sertai MIC kerana kami tahu MIC adalah satu-satunya parti dalam komponen BN (Barisan Nasional) yang sejak dulu hingga kini menjaga kebajikan kaum India," katanya.

Beliau berkata demikian pada Sidang Media ‘Jom Sertai BN' di Bangunan Umno Bahagian Sabak Bernam, di sini, malam semalam.

Beliau berkata, kemasukan ahli Pakatan Harapan itu merupakan satu perubahan yang berlaku kepada rakyat di Parlimen Sabak Bernam dan berharap sokongan mereka kepada BN berterusan terutama dalam menghadapi PRU14.

"Saya yakin bahawa sokongan ini (kepada BN) akan memberikan keuntungan kepada kaum India. Di peringkat Parlimen juga misalnya, semua wakil rakyat MIC yang menang dalam pilihan raya lalu dilantik menjadi menteri dan timbalan menteri.

"Ini menandakan bahawa Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak memberi sokongan dan komitmen yang jelas terhadap keperluan dan kebajikan masyarakat India di negara ini," katanya.

sh
 
IKLAN PENAJA

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan.

Anda nak tahu?

Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :

Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement

Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini.

Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army 


 
http://iklanviral.blogspot.my/

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...