Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Sabtu, Mac 23, 2013

KETUA POLIS NEGARA KEPANASAN!!!

IGP berang terhadap dakwaan bekas KM Sabah

Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar Ismail Omar yang biasanya tenang hari ini kelihatan berang apabila ditanya tentang dakwaan bekas ketua menteri Sabah Tan Sri Harris Salleh bahawa polis menjalankan operasi merampas dan memusnahkan dokumen pengenalan diri yang diberikan kepada masyarakat Suluk di negeri itu.

NONE"Saya tak akan layan cakap-cakap mengarut... Saya tiada masa untuk dakwaan liar - sama ada mereka main politik atau tidak.

"Kalau kamu tuduh macam itu, bawalah bukti pada saya," katanya kepada pemberita semasa sesi wawancara khas media di Bukit Aman hari ini.

Ketika mengulas lanjut, suaranya semakin lantang dan tidak dapat mengawal marah sehingga menepuk meja.

"Saya sudah diam lama, tetapi biar saya beritahu sekarang! Saya tak layan cakap-cakap mengarut. Kita menghadapi keadaan di mana orang saya mati (di Lahad Datu).

"Sekarang mereka di barisan depan menggadai nyawa. Kamu ingat ini main-main? Katanya, membuatkan wartawan terdiam seketika./MalaysiaKini


Teknik SEBENAR jana 5 angka seminggu.
    

1 ulasan:

  1. pada zaman rasulullah. PANGLIMA KE HADAPAN BERDEPAN MUSUH. baru tahu apa musuh buat. ini duduk di meja saja dapat maklumat dari pengampu terutama menteri bertanggungjawab dari umngok. PERGI SENDIRI LER PERIKSA. baru anak buah kecut perut bila ketua TURUN.

    BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...