Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Isnin, September 03, 2012

AIC kutuk tindakan ganas, jahil politik

Harakahdaily, 03 Sep 2012
KUALA LUMPUR: Anwar Ibrahim Club (AIC) hari ini mengutuk sekeras-kerasnya tindakan keganasan dan jahil politik yang berlaku dalam jangka masa 48 jam yang melibatkan siri Jelajah Merdeka Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang dalam siri jelajah ke beberapa buah negeri bermula 31 Ogos yang lalu.


Presidennya, Saifuddin Shafi Muhammad berkata, tindakan ganas yang berniat jahat ini dilakukan atas kepercayaan umum bahawa pihak-pihak tertentu sudah mula berasa goyah dan tidak tenteram dengan kemaraan hebat kempen Pakatan Rakyat yang diterima dengan sambutan hangat oleh rakyat tempatan.


Katanya, AIC enggan mengulas panjang tentang insiden melemparkan cat merah dan batu terhadap bas dua tingkat kerana pelaku jahat itu belum dikenal pasti, tetapi jelas perlakuan biadap dipercayai ahli-ahli Perkasa melemparkan kasut ketika Datuk Seri Anwar Ibrahim memberikan tazkirah di Masjid Seberang Pumpong, Alor Setar, Kedah Darul Aman adalah satu kebodohan yang telah menjadi barah.


“AIC ingin mempersoalkan tentang munasabah serangan melempar kasut kepada individu yang sedang berada di dalam rumah Allah, dan adakah sekadar perbedaan ideologi menjadi penyebab kepada kejahilan tersebut,” ujarnya dalam satu kenyataan.

Rujuk http://youtu.be/3Bx-Y8XAuVw

Komen : UmnoBN dah tak ada isu... Bapak syaitan (TUN Mahathir) dan tentera - tenteranya (Najib dan Ahli -Ahlinya) Rakyat wajib tolak parti syaitan!!!!!!!!!!!!!!

Minyak Panas Power!!!!! Tak Cuba, Tak Tahu... Cuba lah Sekarang!!!
    

1 ulasan:

  1. Tu..lah pandai tuduh orang, pandai kelentong orang,pandai hina orang, ..agak-agak "geng" yang kena tu tak pandai mengamok ke ?

    Siapa pula alim dalam politk ni.???..semua yang bertanding dalam politik masing-masing selak kain dan cerita aib lawan...jadi kedua-duanya sama.

    Yang menang calon dapat pencen buto..orang kampung sesama sendiri bergaduh sakan...kan namanya dungu.....kerja orang politik ni memang melaga-laga orang...kedua-duanya sama 2X5....

    BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...