Senarai Blog...Geng

Sabtu, Oktober 27, 2018

Hot!! Mustapa sertai Bersatu (PH)

Mustapa sertai Bersatu, peluang bela pengundi Jeli
iklan penaja : PUSAT JUALAN TONE EXCEL www.tonenilai3.com
Bekas anggota Majlis Tertinggi (MT) Umno Datuk Seri Mustapa Mohamed  akhirnya  menyertai BERSATU selepas nekad keluar dari parti itu pada 18 September lalu.
Lebih 40 tahun berjuang dalam parti itu, antaranya kerana percaya hala tuju parti itu tidak lagi selari dengan prinsip politiknya apatah lagi parti itu kini sudah rosak kerana masalah integriti.
Sidang media dihadiri barisan kepimpinan tertinggi parti itu termasuk pengerusinya Tun Dr Mahathir Mohamad, Presiden Tan Sri Muhyiddin Yassin.Pengumuman itu dibuat dalam sidang media di ibu pejabat BERSATU malam tadi.
Mustapa berkata keputusan itu setelah meneliti perkembangan politik semasa sepanjang beberapa minggu menjadi anggota parlimen bebas.
“Saya percaya ini akan memberi peluang kepada saya untuk memainkan peranan yang lebih berkesan bagi membela kepentingan pengundi saya di Jeli…,
“Saya menyokong segala usaha Mahathir untuk memberi penekanan terhadap integriti dan ketelusan ke arah mewujudkan tadbir urus yang lebih baik dalam parti dan negara.
“Saya juga menyokong langkah oleh beliau dan kerajaan untuk mengukuhkan kedudukan kewangan. Usaha ini amat penting meletakkan asas yang kukuh dalam memastikan ekonomi negara membangun secara lestari dan mampan,” katanya yang juga anggota parlimen Jeli.
Dalam pada itu, Tun Mahathir mengalu-alukan penyertaan Mustapa dan menyifatkan beliau layak untuk menyertai Bersatu.
“Kita beri masa untuknya menjadi anggota parlimen bebas. “Setelah kita melihat pendiriannya (dalam isu-isu), kita setuju bahawa dia layak menjadi anggota BERSATU,” kata perdana menteri.
Selain Mustapa, antara anggota parlimen yang telah keluar Umno selepas PRU ke-14 adalah Datuk Mas Ermieyati Samsudin (Masjid Tanah), Datuk Syed Abu Hussin Hafiz Syed Abdul Fasal (Bukit Gantang), Datuk Rosman Isli (Labuan), Datuk Seri Anifah Aman (Kimanis) dan Datuk Noor Azmi Ghazali (Bagan Serai).
Sementara Rozman telah menyertai Parti Warisan Sabah, lagi empat belum menyertai mana-mana parti.
Selepas 9 Mei, anggota parlimen Umno berkurang daripada 54 kepada 48 orang.
mdl

Picture

4 ulasan:

 1. Dgn ramalan kemasukan 40 mp umno ke parti mahdey maka kedudukan anwar makin terancam sbg peeM ke8...hehehe

  BalasPadam

 2. Saya telah berpikir bahwa semua perusahaan pinjaman online curang sampai saya bertemu dengan perusahaan pinjaman Suzan yang meminjamkan uang tanpa membayar lebih dulu.

  Nama saya Amisha, saya ingin menggunakan media ini untuk memperingatkan orang-orang yang mencari pinjaman internet di Asia dan di seluruh dunia untuk berhati-hati, karena mereka menipu dan meminjamkan pinjaman palsu di internet.

  Saya ingin membagikan kesaksian saya tentang bagaimana seorang teman membawa saya ke pemberi pinjaman asli, setelah itu saya scammed oleh beberapa kreditor di internet. Saya hampir kehilangan harapan sampai saya bertemu kreditur terpercaya ini bernama perusahaan Suzan investment. Perusahaan suzan meminjamkan pinjaman tanpa jaminan sebesar 600 juta rupiah (Rp600.000.000) dalam waktu kurang dari 48 jam tanpa tekanan.

  Saya sangat terkejut dan senang menerima pinjaman saya. Saya berjanji bahwa saya akan berbagi kabar baik sehingga orang bisa mendapatkan pinjaman mudah tanpa stres. Jadi jika Anda memerlukan pinjaman, hubungi mereka melalui email: (Suzaninvestment@gmail.com) Anda tidak akan kecewa mendapatkan pinjaman jika memenuhi persyaratan.

  Anda juga bisa menghubungi saya: (Ammisha1213@gmail.com) jika Anda memerlukan bantuan atau informasi lebih lanjut

  BalasPadam
 3. Gabung Di Sini, Lebih Banyak Menangnya !!!

  Taruhan di internet dan berbagai macam keuntungan yang besar, dan menyenangkan apa bila mendapatkan bonus dengan nilai berkelipatan yang lumayan besar tak akan ada orang yang menolak hal seperti itu. Rasakan sensasi menjadi bandar dengan peluang kemenangan mencapai 80%.

  JAGODOMINO menyediakan banyak permainan, jadi para peminat tinggal menyesuaikan permainan yang disukainya. Seringnya bermain di Jagodomino, akan semakin tinggi Turnover kamu, dan semakin banyak bonus yang kamu dapatkan.

  Info lebih lanjut silahkan hubungi CS 24/7 melalui :
  * LIVECHAT Jago188(dot)net
  * PIN BBM : 2AF6F43D
  * WA : +855717086677
  * LINE : Jagodomino

  Salam Sukses Jagodomino

  BalasPadam
 4. I do believe all the ideas you have presented for your post. They’re really convincing and can definitely work. Still, the posts are very quick for novices.

  poker online

  domino qiu qiu

  BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...