PANAS!! : PAGE KING JASON KENA TUTUP DENGAN FACEBOOK..ADA ORANG DENGKI BUAT REPORT.


king jason man toba


Sebentar tadi laman Facebook King Jason telah dipadam oleh Facebook lapor Suara Rakyat dan page baru beliau ialah King Jason Come Back

Laman Facebook King Jason yang terkenal sebagai pejuang pro-Pakatan Harapan dan segala macam pro-rakyat dimiliki oleh bekas blogger yang pernah ditahan polis bersama Papagomo kerana menyiarkan maklumat PRU13.

Selepas tidak aktif blogging beliau mewujudkan laman Facebook King Jason yang kali terakhir kami semak memiliki hampir 400 ribu followers dengan lebih 100 ribu ‘talking about this’ [TAT].
Manakala capaian pembacanya adalah lebih 3 juta seminggu.

Sebentar tadi juga kami dimaklumkan beliau kini membuka page baru tindakan sama seperti dilakukan Amran Fans apabila page beliau disekat lebih 3 kali oleh Facebook.
Berikut link ke page baru King Jason: King Jason Come Back

Kami percaya King Jason sama seperti Amran Fans yang disekat pada tahap 400k likers akan mendadak bertambah kepada 900K dan diharap bahan yang disiarkan pula lebih tepat, lawak dan sinikal juga kritis seperti biasa.

Pesanan kami ‘why so serious’ report sana sini bukan boleh kenyang pun politik apatah lagi bawa mati. 😛
king jason facebook

mr


IKLAN PENAJA

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?

Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :

Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement

Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini.

Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army


 
http://iklanviral.blogspot.my
 
  http://www.kelabsimkad.com/
Previous
Next Post »

3 ulasan

Write ulasan
Tanpa Nama
AUTHOR
26 Mac 2016 10:47 PG delete

Wanrosli mesti kata ni kerja PAN DAP kan kan kan.kahkahkah

Reply
avatar
An Anonymous
AUTHOR
26 Mac 2016 3:46 PTG delete

NI KERJA UMNO SBB PAN MANA BOKEH DPT FOLLOWERS YG BEGITU BANYAK..

Reply
avatar
Tanpa Nama
AUTHOR
27 Mac 2016 9:34 PG delete

Bokeh tu apa?kahkahkahkah

Reply
avatar

Komenlah dan berhujahlah dengan baik... EmoticonEmoticon

Senarai Blog...Geng

Iklan Penaja

Blog Pilihan

iklan penaja.

dana-100-all

Senarai Blog @ Bisnes