Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Jumaat, Mac 04, 2016

BERITA SEMASA : 4 SYARAT JELAS WAJIB TUN MAHATHIR IKUT UNTUK JATUHKAN NAJIB.


Otai Reformis menetapkan empat syarat untuknya menyokong pendirian Pakatan Harapan untuk bekerjasama dengan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad bagi menyingkirkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Abdul Razak.

Pertama, Mahathir mesti menyokong perjuangan untuk membebaskan Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, kata Pengerusi Otai Reformis, Saari Sungib dalam satu kenyataan hari ini.

Kedua, katanya, Mahathir juga perlu menyokong segala langkah untuk memulihkan sistem kehakiman.

Ketiga, Mahathir hendaklah menolak semua akta yang masih digunapakai.

Keempat, Mahathir hendaklah berusaha untuk mengembalikan hak rakyat termasuk lambang dan identiti keagamaan mereka, kata Saari yang juga ADUN Hulu Kelang dari Parti Amanah Negara (AMANAH).

HARAPAN telah bersetuju untuk bekerjasama dengan Mahathir dalam usaha untuk menyingkirkan Najib, tetapi berkata ia tidak akan membentuk satu pakatan untuk tujuan tersebut.

Mahathir, yang keluar dari Umno yang diterajuinya selama dua dekad minggu lepas, akan bersama beberapa pemimpin HARAPAN menandatangani deklarasi menuntut penyingkiran Najib hari ini.
Anwar juga menggesa rakyat menyokong usaha ini dan mengetepikan "dendam peribadi".

mk

IKLAN PENAJA

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?

Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :

Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement

Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini.

Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

 klik link sini : http://autod9.com/army


 
http://iklanviral.blogspot.my 
 
 air-asia-free-ticket

4 ulasan:

 1. Terbaek....harap gabungan anwar dan mahathir mampu mengembalikan ekonomi Malaysia

  BalasPadam
 2. Kalau hasrat dan kaedah positif kami x membangkang..

  BalasPadam
 3. Bersatu teguh!!

  BalasPadam
 4. mesti la hasrat positif dan kaedah positif..xkan negatif pulak wanrosli oi

  BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...