Selasa, Jun 02, 2020

4 ulasan:

  1. Tulisan Tun Dr Mahathir sumber dari Blog Laman Reformasi. Kes 1MDB belum selesai dah mahkamah belum menjatuhkan hukuman tetapi Tun Mahathir sudah mendahului mahkamah, sudah menjatuhkan dan memfitnah sebagai pencuri sedangkan rakyat tahu kes ini ditangguh berapa kali oleh pendakwaraya.

    Adilkah sesorang dituduh pencuri sedangkan kes mahkamah sedang berjalan..!?

    SIKAP SI BACOL YANG TERDESAK...!!

    Dari Laman Reformasi sebahagian sedutan tulisan Tun..

    1 Jun 2020

    1. Rupa-rupanya ramai juga orang Malaysia yang sanggup menerima pemimpin yang telah curi berbillion duit Kerajaan.

    2. Di antara mereka ialah pemimpin dan ahli Parti Bersatu yang dahulu menyertai Bersatu konon kerana berhasrat menjatuhkan Perdana Menteri yang curi berbillion duit Kerajaan.

    Tun Mahathir

    TAHUKAH ANDA KES 1 MDB AKAN DITUTUP..!?


    Kes 1MDB sedang digulung penghujahan dan akan Ditutup. Pendakwa Terkial-kial Mencari Bukti.. Siapa VVIP Malaysia yang dimaksudkan oleh kerajaan Amerika Syarikat

    Konspirasi Politik Menjatuhkan Dato Seri Najib Dengan Isu IMDB Bakal Mengejutkan Rakyat Malaysia. Nanti ada si celaka fitnah jijik buat buat terkejut.

    Maklumat dari Department of Justice Amerika Syarikat menemui bukti terdapat pembabitan bekas peguam negara itu, Lorreta Lynch yang didapati bersekongkol dengan beberapa individu penting dari malaysia untuk hanya menjatuhkan DSNR berkaitan isu IMDB.

    Maka, berdasarkan kepada perkembangan dari Department of Justice Amerika Syarikat, kes ini akan ditutup sedikit masa lagi kerana tiada keperluan untuk meneruskannya berikutan terlalu banyak kelemahan berlaku. Yang paling ketara bilamana pihak pendakwa TERKIAL KIAL mencari bukti yang tidak WUJUD untuk dipersembahkan kepada pihak mahkamah.

    Doakan Semua Rakyat Malaysia.

    Ia diperkuatkan lagi dengan pembabitan NGO berprofil tinggi di Amerika Syarikat milik George Soros open society dan Clinton Global Foundation.

    Siapa yang bersalaman dan bersama George Soros dlm kes. 1MDB. 22 tahun dulu ada VVIO ini kata George Soros ini moron penyangak matawang bila kalah judi Forex 32 billion.

    Komplot ini dirancang sebelum PRU14 bagi memastikan DSNR dan kerajaan BN KALAH dalam PRU14 dan seterusnya membuka jalan mengheret bekas PM itu ke mahkamah sebagaimana yang dirancang.

    Namun demikian DOJ Amerika Syarikat GAGAL menemui bukti untuk mensabitkan Dato Seri Najib berkaitan IMDB sehinggalah mereka melakukan siasatan dalaman dan mereka menemui terdapat pengibatan secara langsung oleh peguam negara Amerika Syarikat Lorreta Lynch dengan VVIP dari Malaysia.

    Dipercayai dari parti pembangkang semasa PRU14 mensasarkan tuduhan fitnah jijik PALSU semata mata untuk menjatuhkan Dato Seri Najib.

    Jelas kes ini didapati CACAT sekaligus menimbulkan elemen elemen yang hanya BERPAKSIKAN REKAAN dan tiada sabitan kukuh disebabkan banyak keraguan.

    Lorreta Lynch mungkin sudah dibayar oleh VVIP dari Malaysia ini. Ingat budak suruhan dan peguam VVIP dulu pernah datang ke USA urusan kes 1 MDB.

    Dari hari pertama PH bentuk kerajaan dan pasca peralihan dannkempen sebelum PRU 14 hati aku sudah terdetik ini rancangan sang fitnah jijik dan from thr day one lagi aku dah tulis "Kerajaan Yang Diasaskan Persepsi Dan Fitnah Jijik Tidak Kekal Lama"

    Nampak nya sumpah laknat dah makan sang penguasa zalim fitnah jijik. Nampaknya sang fitnah jijik kepanasan sekarang ini.

    BalasPadam
  2. Buatlah penilaian sendiri apa yang Mahathir dakwa Presiden Bersatu, Tan Sri Muhyiddin Yassin membuat keputusan membabitkan parti secara bersendirian..!?

    "Mahyuddin buat secara Bersendirian" tuduh Tun Mahathir.. sah memang species lidah bercabang, penipu dan pembelit.

    Sejak tertebuk muka sendri cakap pun dah merapu... jual kelentong pun orang tak nak dengar lagi dah... kaki adu domba, penipu hipokrit dan sangat Bacol..

    Tidak suka pada DAP dalam masa yang sama Melayu dituduh bacol pada DAP. Apa makna semuanya ini.

    Suara mirip Mahathir itu yang jelas TIDAK SUKA DAP dan TIDAK SUKA Anwar Ibrahim dari dua parti komponen PH selain AMANAH.

    “La ni ada satu cadangan iaitu kita keluar daripada Pakatan Harapan, satu cadangan lagi yang datang daripada saya ialah kita tunggu fikir dengan mendalam atau patut ikut yang lain.

    “Jadi saya nak tahu samada kita nak keluar sekarang ataupun kita nak bagi masa sedikit kerana pada saya.

    “The support from Umno ini is "for fickle" that kalau bagi masa sedikit sahaja, dia nanti suka kat saya,” kata suara itu.

    Reaksi ahli-ahli MPT dalam mesyuarat itu kemudiannya menggambarkan persetujuan mereka apabila kedengaran mereka menyebut, ‘Betul’ sekali gus sebulat suara memutuskan untuk meninggalkan PH.

    “Jadi tak ada kelainannya cumanya 'saya pun tidak suka kepada DAP, tak suka kepada Anwar' yang lain semua pun macam itu.

    Kalau message tersirat gambar pemimpin melayu yang hadir di rumah tun tanpa kehadiran Anwar Ibrahim.

    Kalau otai dan brother buat bodoh dengan message tersirat gambar itu.. elok bubar kan saja parti PKR

    saya ulangg..!!

    BalasPadam
  3. It’s not that I’m horny all the time. Hey, i am looking for an online sexual partner ;) Click on my boobs if you are interested (. )( .)

    BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...

Senarai Blog...Geng