Rabu, Mei 13, 2020

5 ulasan:

  1. Maakkk aaii..bab suara ke main cepat kata itu sura muhyiddin

    klu bab chainadoll siap gambar assiston main silat kuntau nak tepis

    talk cock la youu..!!

    BalasPadam
  2. Suara tun mangkuk yg penuh muslihat tak ada sekali ker?
    Hihihi....

    Kalau nuar masih yakin dgn manusia yg tibai belakangnya dah beberapa kali memang nuar nie manusia bangang!!!

    Sikap terlalu bergantung dgn tun mangkuk sebagai jurucakap menentang lawan dah tak relevan.

    Raykat dah tak sanggup kena kencing hanceng tua mangkuk dan konco2nya dlm phanceng....

    Tun mangkuk buka mulut dah tak sanggup dihadam oleh raykat marhaen mcm dulu2 lagi dah. Rasa jijik dan nak muntah dgn manusia mudah lupa dan nyanyuk.

    Skrg nak kelentong dan nak timbulkan persepsi negatif perlu ada fakta yg konkrit. Kalau sekadar sembang kencang tanpa fakta untuk menakutkan raykat dah tak relevan lagi. Dunia dah di hujung jari. Fakta2 dan maklumat sahih senang diperolehi.

    Kalau rasa reputasi korang dicemari dgn fitnah dan penipuan...baik berubah seblm terlambat....hihihi

    BalasPadam
  3. Parodi anak cucu import

    Cucu import : Ehh kenapa atok termenung..!?

    Atok : Atok rasa atok nak buat come back

    Cucu import : Atok nak come back apa..!?

    Atok : Atok ada buat mistake ari tu.. kalu tak mistake suma dah ok.. Tu pasal atok nak come back..

    Cucu import : Atok buat mistake apa, atok..!?

    Atok : Mistake sket sebab salah strategi itu pasai tak berapa nak mengena ari tu...

    Cucu Import : Salah strategi apa tu atok.!? cerita lah sket atok.!!

    Atok : Kaluu.. Bulan lepas strategi atok tak berapa menjadi, itu pasal atok tertebuk muka sendiri

    Cucu import : Oohh..!! Pasal atok letak jawatan PM ari tu yeekk..!!

    Atok : Yer cu.!! atok akan cuba buat come back nak jadi PM semola...!!

    Cucu import : Atok nak kencing apa pulak kali ni..!?

    Atok : Haahh..!??@$*+@#?!@@$!!£%π..!!

    Cucu Import : kikikikiki..

    BalasPadam
  4. Binatang ape yg komen ni...

    BalasPadam
  5. Is sex dirty? Only when it’s being done right. Hey, i am looking for an online sexual partner ;) Click on my boobs if you are interested (. )( .)

    BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...

Senarai Blog...Geng