Senarai Blog...Geng

Popular Posts

Jumaat, Ogos 30, 2019

14 ulasan:

 1. Hari kebangsaan kali ini rasanya paling suram dlm sejarah negara. Tiada rasa suasana sambutan.
  Mgkin kebodohan dan ketongongan manusia2 yg diberi mandat memimpin negara yg gagal menjadikan negara sebagai sebuah negara yg diharapkan.
  Mgkin sikap tamak sehingga raykat diperbodohkan. Semoga pru15 manusia2 ini dapat dikuburkan dpd suasana politik yg lebih harmoni dan berintegrasi demi negara.

  BalasPadam
 2. SILA BACA SILA BACA

  Hai, ya yang sebenarnya hanya mendapat kad atm saya kosong, dari MR GEORGE. dia sangat baik pada apa yang dia lakukan. bertemu dengan beberapa orang tetapi mereka melarikan diri dengan wang saya tetapi mr george menghantar saya kad itu dua hari lalu melalui perkhidmatan kurier di negara saya. Kad yang diprogram hanya untuk pengeluaran wang tanpa diperhatikan dan juga boleh digunakan untuk pembelian dalam talian secara percuma. Proses permohonan adalah sangat mudah, saya telah mencuba mesin ATM terdekat dengan saya, untuk mengejutkan saya yang paling besar Ia bekerja seperti sihir. Saya mampu mengeluarkan sehingga $ 3000 setiap hari, saya tidak perlu risau tentang mendapatkan pinjaman lagi. ATM ini benar-benar mengubah hidup saya. Jika anda ingin menghubungi mereka di sini. Di sini ialah alamat e-mel georgeflemming402@yandex.com

  BalasPadam
 3. PAKAI TANJAK TENGKOLOK #HPU914

  PIAGAM PENYATUAN UMAH 14.9.2019 AWASI SABOTAJ DAN HIJACK MADEY

  Persetujuan diantara Pas dengan Umno untuk bergabung dan bekerjasama yang akan dipamerkan dalam majlis menandatangani Piagam Ta'awun Siyasi 14 September 2019 di Bangunan UMNO PWTC nanti adalah satu titik tolak politik besar demi untuk negara Malaysia akan datang.

  Peristiwa 14 September bersama 11 Muharram 1441 akan datang ini adalah peristiwa besar yang penting bagi umat Melayu khasnya dan dunia politik amnya.

  Peristiwa kehadiran lebih 10,000 pimpinan peringkat bawahan seluruh negara kedua-dua parti PAS dan UMNO ini menjadi satu titik tolak politik kebncian dikuburkan dan POLTIK MATANG DAN SEJAHTERA akan memainkan peranan dalam politik tanah air.

  #HPU914 KITA BERTANJAK TENGKOLOK
  PENYATUAN UMAH ISLAM DAN MELAYU
  KINI SARANG TABUAN SUDAH DIJOLOK
  KE MEDAN PERANG #HPU914 KITA BERSATU


  AYOHHHH HAPUSKAN SI MUNAFIK DAN SANG FITNAH

  Piagam Ta'awun Siyasi akan disambut dengan takbir, Allahuakbar! dan gemaan Hidup Melayu! oleh Pas dan Umno. Bagi mereka kejayaan mengadakan gabungan dan kerjasama politik itu merupakan satu kelahiran politik baharu di negara ini yang akan mengubah era politik tanah yang selepas 62 tahun merdeka.

  #campaingebuyproductmuslimonline

  BalasPadam
 4. BAPAK PELINGKUP NEGARA
  ANAK PEREMPUAN PELINGKUP AKIDAH
  ANAK LELAKI TAMAK MENJARAH

  KIKIKI..!!

  PERMOHONAN SIS@MARINA GEREJA DITOLAK
  ABAH GADAI NEGARA ANAK GADAI AKIDAH
  APAK PM ANAK CUCU KAYA LAGI BANYAK
  MACAI PUN TERKINJA MACAM HARAMJADAH.

  Dalam hiruk pikuk dengan isu Zakir Naik, Jawi, Dong Zong serta beberapa isu lagi, terkini, penulis " drama" Mahathir, Clare melalui "bom" hidrogennya, tanpa sedar telah menelanjangkan anak Mahathir, Mukhriz aka MB Kedah kini, tentang penglibatannya dalam isu pemilikan 1000 hectre konsensi balak di Sarawak ,diwaktu Dr Mahathir adalah Perdana Menteri ketika itu.
  Alasan beliau bila ditanya , "itu kisah lama dan dah lupa nama syarikat"
  Peergh...bapak Perdana Menteri anak dapat balak ribu ekar . waktu bapa berkuasa", kaya..kaya..kaya..
  Patutlah..anak anak semua berstatus " billionair",.atas usaha sendiri..bukan atas tangan bapak.

  APAK RENTA PELINGKUP NEGARA KINI
  ANAK PEMPUAN NYA PELINGKUP AKIDAH
  ANAK LELAKI DAPAT PROJEK BESO LAGI
  KIBAR PANJI KUNYIT ATAU ITAM HARAMJADAH...!??


  Dalam diam tak diam,.yang Mahathir kena terbang sana terbang sini..tup.tup..Syarikat majoriti milik Mukhriz , Mukhriz lagi!!! la tak da orang lain lagu ke??? Syarikat yang diurus abangnya, Mukhzani bakal mengaut RM21 billion kontrak dalam pembekalan fibre optik melalui syarikatnya Opcom..milik Mukhriz laki.bini..

  peergh..

  Double Billionair is on the way...
  Cos" "I did it my way" ..lirik lagu favourite Mahathir..

  ADO SEKO MACAI HAFAL LAGU ATOK FITNAH 'MY WAY'
  HAFAL LAGU MY WAY ATOK MINTAK ZAKIR NAIK GO AWAY
  ALLAH KAT ARASH TRUS DIA TUDUH WAHABI WALAYEYY..!!
  DEYY TAMBI INI NAMA JON DOE PANJI YENNADEYYY..!!  PODAHHHH CITTTT...!!

  Siapakah yang diselamatkan Mahathir kini??

  Rakyat???

  Nampaknya negara semakin miskin tetapi anak Mahathir bertambah kaya.

  Kalau era Najib dulu hanya Najib seorang saja yang " Cash is King" tetapi kini nampaknya. family Mahathir pula dah jadi King is Cash...

  #POPCORNTAMBAHDANTEPUK

  BalasPadam
  Balasan
  1. Saya ibu EVA FIORENTINA APRILA dari palembang mengucap syukur kepada allah,karna melalui bantuan dari aki abdul jamal yg sebesar 20m kini saya sudah bisa menjalankan usaha saya lagi. Puji syukur saya panjatkan kepada Allah yang telah mempertemukan saya dengan Aki Abdul Jamal dan melalui bantun pesugihan putih beliau yang sebar 5M inilah yang saya gunakan untuk membuka usaha selama ini,makanya saya sengaja memposting pesang sinkat ini biar semua orang tau kalau Aki Abdul Jamal bisa membantuh kita mengenai masalah ekonomi dengan bantuan pesugihan putihnya yang tampa tumbal karna saya juga tampa sengaja menemukan postingan orang diinternet jadi saya lansun menhubungi beliau dan dengan senang hati beliau mau membantuh saya,,jadi bagi teman teman yang mempunyai keluhan jangan anda ragu untuk menghubungi beliau di no Wa 085-254-384-488 rasa senang ini tidak bisa diunkapkan dengan kata kata makanya saya menulis pesan ini biar
   Semua orang tau,ini sebuah kisa nyata dari saya dan tidak ada rekayasa sedikit pun yang saya tulis ini,sekali lagi terimah kasih banyak ya Aki dan insya allah suatu hari nanti saya akan berkunjun ke kediaman Aki untuk silaturahmi.Wassalam dari saya ibu Sartika dan untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Aki disini PESUGIHAN UANG GAIB NYATA

   Padam
 5. SILA BACA SILA BACA

  Hai, ya yang sebenarnya hanya mendapat kad atm saya kosong, dari MR GEORGE. dia sangat baik pada apa yang dia lakukan. bertemu dengan beberapa orang tetapi mereka melarikan diri dengan wang saya tetapi mr george menghantar saya kad itu dua hari lalu melalui perkhidmatan kurier di negara saya. Kad yang diprogram hanya untuk pengeluaran wang tanpa diperhatikan dan juga boleh digunakan untuk pembelian dalam talian secara percuma. Proses permohonan adalah sangat mudah, saya telah mencuba mesin ATM terdekat dengan saya, untuk mengejutkan saya yang paling besar Ia bekerja seperti sihir. Saya mampu mengeluarkan sehingga $ 3000 setiap hari, saya tidak perlu risau tentang mendapatkan pinjaman lagi. ATM ini benar-benar mengubah hidup saya. Jika anda ingin menghubungi mereka di sini. Di sini ialah alamat e-mel georgeflemming402@yandex.com

  BalasPadam
 6. SAMPAI SEKARANG BANG NON TAK BLANJER
  BLANJER GAMBAK NGAN JIJAH PERGI HAJI
  TAKKAN JAMAAH HAJI TAK AMIK GAMBAK KER
  RINDU RAKYAT BANG NON MABRUR HAJI KALI INI...


  KIKIKIKIKI...


  PELIK SATU GAMBAR DNG JAMAAH ATAU JAMAAH PUN TAK BELANJER ATAU PM TEPI...KIKIKKKII...!!

  BalasPadam
 7. VIDEO SEMBURIT KUNYIT MENGILA KINI
  #BUYMUSLIMONLINE SUDAH MENJADI
  WAYANG KUNYIT #POPCORNTAMBAH LAGI
  PANJI KUNYIT MANA LINGKUP DULU TEPUK SEKUAT ATI...!!!


  #BUYMUSLIMFIRST
  #POPCORNTAMBAHDANTEPUK

  BalasPadam
 8. Bila Melayu Mudah Lupa mengatakan Melayu Tak Pernah Berubah Pula - Sabotaj dan Spinn #HPU914 sedang dimainkan.

  Tun Melayu Mudah Lupa, apabila Tun dan Anwar melaksanakan Dasar Penswastaan, ada ramai Melayu mendapat keistimewaan dari dasar ini, mereka terus menjadi kaya raya dengan gaji yang besar, tidak perlu berusaha...kaya raya kroni anakcucu ratus berbillion. Bila rugi duit rakyat diguna KWSP, Amanah Pencen. TH, LTAT dll untuk Bailout syarikat anak cucu oleh Mudah Melayu Lupa .. oohh mungkin dah renta nyanyuk sebab itu cepat lupa.

  Serupa juga mereka diletakkan di zon selesa apabila Tun dan Anwar memberi Bumiputera Pink Form, satu polisi yang memberikan kekayaan “overnight“, adakah polisi-polisi ini mewujudkan bangsa yang berusaha?

  LAGI PENGHINAAN MELAYU TAK PERNAH BERUBAH
  TUDUHAN DARI MULUT BERBAU LONGKANG USANG
  DULU MELAYU MUDAH LUPA DIJAJA RENTA HARAMJADAH
  SABOTAJ #HPU914 MINGGU DEPAN MULA DIDENDANG

  Sebelum Tun menjadi Perdana Menteri pada tahun 1981, polisi kerajaan membolehkan orang Melayu membuka ladang, bercucuk tanam dan nelayan, orang Melayu berusaha untuk meningkatkan diri bukan dengan cara senang, mereka terus membanting tulang empat kerat untuk hidup dan membesarkan anak-anak.

  Tun, semasa zaman itu, Tun telah gagal mewujudkan polisi agar orang Melayu menjadi peniaga, gagal mengekang bangsa Cina dari menipu kerajaan dalam tender-tender dan pelbagai dasar yang telah memberikan keuntungan kepada kaum Cina.

  Sehingga hari ini Tun gagal dalam membuat polisi membina untuk mewujudkan perniagaan yang boleh di rebut oleh orang Melayu!!

  MACAI TERKESIMA MELAYU TAK PERNAH BERUBAH DIDENDANG
  KALIMAT KUNO DAN USANG DI RECYCLE NYA SEMULA
  #HPU914 SI RENTA MULA SABOTAJ CUBA DI SAILANG
  PEDULIKAN SAJA HINAAN & CERCAAN MELAYU MUDAH LUPA

  Tun, apabila Tun melancarkan Satelit Razaksat, siapa yang mendapat nikmat?

  Ananda Krisnan mendapat Maxis, mana ada orang Melayu mendapat keistimewaan begitu baik, mereka dimomokkan dengan Celcom yang mana ia adalah GLC.


  #BUYMUSLIMFIRST
  #HPU914ISLAMBERSATU

  BalasPadam
 9. Ko pegi pinjam bon jepun konon utk langsaikan hutang...apa ker bangangnya keja.
  Dgn nilai ringgit jatuh dan yen stabil mmg makin teruklah ekonomi dan hutang negara.
  Aset negara dijual konon nak selesaikan hutang tapi hakikatnya siapa yg beli?
  Dah agak dah permainan sandiwara berkuasa hanya utk menguntungkan puak yg tamak setelah bersusah payah intelektual bangsa yg ko hina memperolehinya sblm ini.
  Semoga cepat mampus!!!

  BalasPadam
 10. Lynas: Kegagalan Fuziah Bangkitkan Kemarahan Anwar

  Tidak keterlaluan jika dikatakan bahawa Pakatan Rakyat telah benar-benar ketandusan isu untuk menghadapi PRU-13. Segala isu yang dikitar semula seperti hudud juga nampaknya memakan diri sendiri. Malah, isu yang dicipta contohnya, fitnah-fitnah terhadap Dato’ Seri Najib dan Datin Seri Rosmah juga tidak membawa ke mana. Habisnya, mereka yang kantoi dan seluruh agenda dan dalang di belakang mereka terbongkar. Antaranya, kes mengenai cincin yang kononnya berjuta-juta, pembunuhan Altantuya, rasuah dalam pembelian scorpene serta latarbelakang SUARAM.

  BAHANA K'JAANFITNAH SUDAH MENANG KINI
  FITNAH SCORPANE ALTANTUYA MEMAKAN DIRI
  BAHANA FITNAH ALJUB KUTTY MEMBATUAPI
  MACAI BODOH AJER YANG BODOH SEMUALJADI

  KIKIKIKIKI...!!


  Kini, apa yang PR mampu lakukan untuk terus berdiri sementara menunggu PRU ialah menebalkan muka untuk terus menafikan segala apa yang telah terkantoi, serta terus memainkan isu-isu tersebut seolah-olah ia masih relevan dan belum selesai.Inilah yang PR sedang lakukan dalam isu kilang Lynas di Gebeng yang dijuarai oleh Fuziah Salleh, Ahli Parlimen PKR Kuantan. Fuziah terus berdegil menentang Lynas.

  MELAYU TAK PERNAH BERUBAH PULAK DAH.!!
  DOLU MELAYU MUDAH LUPA KATA SI RENTA
  STRATEGI SABOTAJ HIJACK PENYATUAN UMAH
  ANAK CUCU KRONI JUGAK YANG KAYA RAYA

  MELAYU DAH SEDAR MOMOKAN SI RENTA TUA
  ACAH2 BERANI TUNJUK TERROR DAN KUASA
  CUKUP LAH TULISAN JAWI JADI SAKSINYA
  KUASA PIBG LAGI POWER DRI PM KE 7 KITA
  GORENG SI LIDAH BERCABANG TAK LAKU LAGI YERR..!!!

  KIKIKIKIKI.. PUIIII

  Walaupun kilang tersebut telah pun dibuktikan oleh segala macam pakar dan pertubuhan antarabangsa yang berkaitan, sebagai tidak merbahaya untuk manusia, haiwan dan alam sekitar.

  Fuziah telah bertindak menolak segala laporan saintifik dengan menggunakan air-liurnya.

  BalasPadam
 11. KEPALA PEROMPAK NEGARA TAHU ATAU TIDAK ANAKNYA SEDANG MENYAMUN..!?

  SELEPAS ITU ATOK RECYCLE BALIK KALIMAT "MELAYU MUDAH LUPA" PADA KALIMAT "MELAYU TAK PERNAH BERUBAH" PROJEK SAILANG@HIJACK HIMPUNAN PERPADUAN UMAH #HPU914

  Mukhriz Mahathir menyamun 1,000 hektar tanah konsesi balak di Sarawak pada 1994, Mukhriz jawab dia “hanya tolong kawan dan itu cerita lama, dah lupa”.

  Sama macam skandal Forex lebih RM 30 billion melibatkan Tun Mahathir Mohamad, juga Tun Mahathir jawab “Tak ingat, tak tahu, tak siapa beritahu”

  Mereka dua beranak mudah lupa diri, tapi kalau bab orang lain, mereka boleh kerah polis "panjat siling rumah Tun Rahah" untuk kononnya cari duit Najib Razak curi!

  Itulah kisah Tun Mahathir anak beranak yang bertaraf billionaire dan tak tahu malu.

  It's ok lah..Tidak mengapalah. Letak sebelah dulu cerita lama, kita bercakap pula tentang skandal OPCOM terkini.

  Baru-baru ini pada 28 Ogos 2019, Kabinet PH umumkan kelulusan peruntukan RM21.6 billion untuk national connectivity plan dan saya ada menulis bahawa ianya adalah untuk kepentingan syarikat Opcom milik anak Tun Mahathir.

  Tapi 4 hari lalu pada 4 September 2019, Gobind Singh Deo nafikan ianya projek mega dan Opcom (syarikat Mukhriz) bukanlah satu-satunya syarikat yang mendapat faedah dari peruntukan RM21.6 billion tersebut.

  Maka kencing PH semakin berdarah nanah.!

  KIKIKI.. PANJAT SILING CARI DUIT
  FITNAH BOSSKU DAH MAKIN BERNANAH
  SEMUA BUKTI MAKIN KE LAUT PODAHCITT.!
  ANAK MENYAMUN BAPAK YANG MENGARAH..

  Dari maklumat yang diperolehi dari data Bursa Malaysia, Mukhriz telah menjual sahamnya di Opcom dalam 3 urusniaga berasingan selepas pengumuman peruntukan RM 21.6 billion untuk national connectivity plan yang menyaksikan saham Opcom naik mencanak!

  ADA HATI CAKAP "MELAYU TAK PENAH BERUBAH"
  KALIMAT MOMOKAN SI RENTA MELAYU MUDAH LUPA
  AWAS PROJEK SAILANG #HPU914 PEMERINTAH
  #BUYMUSLIMPRODUCT AYOH TERUSKAN SEGERA

  Mokhzani juga telah melepaskan semua jawatan di Opcom 2 dan bulan sebelum pengumuman RM 21.6 billion.


  #buymuslimfirst
  #HPU914

  BalasPadam
 12. Ada yb bangang puak semburit hina kereta buruk raykat marhaen.
  Baru menang atas fitnah dan pertolongan tua nyanyuk yg tak reti nak tadbir negara dah sombong bongkak.
  Org mcm nie patut dikutuk habis2an krn sah tak layak dpt gaji tinggi dan pencen seorg yb.
  Dia layak digelar Yang BANGANG!!!!

  BalasPadam
 13. Nama:Teddy Liza
  status perkawinan: janda
  jumlah pinjaman:3.6 miliar rupiah
  tempat tinggal saya:. Palangkaraya
  email ku:::teddyliza2020@gmail.com
  kesaksian yang memotivasi saya whatsapp :;l+ 6281617538564
  tujuan pinjaman saya :Investasi / hutang

  Halo semuanya, sekarang dari (bahasa Indonesia [baˈha.sa in.doˈne.sja])/Malay, . Saya seorang janda dengan dua anak dan sejak Februari 2019 karena kebakaran dalam bisnis yang membanjiri bisnis saya dan saya mencoba mencari pinjaman dari bank saya, bank mengatakan dengan saya memiliki kredit buruk sehingga saya mencobanya dengan pemberi pinjaman lain di mana saya bodoh. Tetapi seperti yang Tuhan kehendaki, saya membaca kesaksian AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM di majalah bisnis, yang membantu bisnis dan individu dengan pinjaman besar. Saya mengajukan permohonan dan saya telah menerima pinjaman 3,6 miliar rupee dengan tingkat bunga sangat rendah 1% dan rencana pembayaran yang lebih baik. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberi tahu Anda bahwa ada banyak scammer di sini. Ambil permintaan peminjam untuk biaya asuransi, Peminjam tidak memiliki sertifikat bisnis, Peminjam palsu tidak peduli dengan gaji bulanan Anda yang membuat Anda memenuhi syarat untuk mendapat pinjaman, peminjam Palsu tidak memiliki alamat kantor fisik. Peminjam palsu meminta biaya pendaftaran dan biaya pajak, peminjam Palsu tidak memiliki situs web. Jika Anda mencari pinjaman, selalu minta pemberi pinjaman untuk situs webnya, karena banyak pemberi pinjaman palsu tidak memiliki alamat dan situs web. Jika Anda menginginkan pinjaman yang sah,Sukses hanya datang bagi mereka yang percaya pada diri mereka sendiri dan siap untuk menang. Saya tidak mengharapkan apa pun selain yang terbaik untuk Anda. Beralih ke tahap baru dalam hidup bisa menjadi proses yang menantang. Semoga Anda beruntung dalam semua upaya masa depan Anda, Anda akan menjadi hebat. ajukan sekarang.

  Aasimaha adila ahmed kontak pusat aplikasi pinjaman
  E-mail**aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
  Whatsapp *********^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^+ 447723553516

  BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...