Jumaat, Jun 26, 2020

2 ulasan:

  1. Anwar tak popular, ramai tidak suka Anwar sebab itu saya bantu dia - Tun Mahathir

    ko rase accner...!? otai pula rase accner tuh...!?

    Tun punya kata kata tu accner otai dan Brother setuju ker kita orang tunggu Brother nak komen jer..!?

    "Datuk Seri Anwar Ibrahim sebenarnya tidak mempunyai sokongan cukup untuk menjadi Perdana Menteri kerana tidak lagi diterima oleh ramai pihak" kata Tun Mahathir yang kini berusia 95 tahun.

    “Terdapat pihak yang menentang keras jika dia (Anwar) dicalonkan, mereka tidak akan sokong.

    Woww sound tepek kelepap tepat kat muka Brother kite.. otai nnti bole la komen... kami tunggu otai jawab lepas tu kami ramai ramai tepuk

    "Kita perlukan sokongan daripada parti kerajaan supaya mempunyai majoriti cukup. Saya bimbang Anwar Ibrahim tak dapat majoriti cukup jika bergantung pada dia seorang" kata Tun lagi

    Aauchh...!!? Tak kan Brother dan otai tak rasa apa apa..!? Mustahil tak rasa bisa bisa atau gatal miang kat badan otai san brother kata kata seorang yang sudah berusia 95 tahun.


    Brother dan Otai sekelian cepat sikit kasi komen, jangan lambat komen bisa dan gatal miang badan dah rasa seluruh badan tuhh..!!

    Tak kan bab guling atas jalan raya laju ke depan balas komen Tun pun kena lah laju ke depan juga.

    Kami nak tepok sambil makan super ring lepas Brother dan otai balas komen Tun.


    Apa apa pun kasi tepokkk dolu satu kali..!!

    BalasPadam
  2. Dap n amanah nak pujuk anwar agar mengalah dgn mengatakan atok hanya jadi pm 6 bulan shj. Kalau atok langgar janji akan berlaku pembubaran parlimen.
    Atok setuju ker 6 bulan?

    Baru2 ini atok menjelaskan dia tak pernah berhasrat nak bagi peluang pd anwar dgn serta merta. Maksudnya tempoh 6 bulan tu bukan idea dia.

    Ingat senang nak bubar parlimen kalau pengaruh dan proksi atok masih ada dlm pn dan ph?

    Anwar gerenti melopong dan jadi bahan lawak sampai mati jika bersetuju dgn apa2 cdgn atok krn manusia munafik akan kekal munafik jika janji2 telah dipermainkan. Pernah kata bertaubat dan insaf sambil lakonan menangis syahdu tapi bila ada kuasa terus berubah kpd manusia munafik.

    Jika atok jelas tiada hasrat melepaskan jwtn slps 6 bulan spt cdgn dap dan amanah, baik anwar lupakan terus dpd berharap dan bergantung dgn atok. Lagipun dia dah secara terbuka menolak kerjasama dgn anwar.

    Apa cara dia nak menjadi pm semula terpulanglah kerana anak didiknya si semburit dikatakan turut berada di langkawi ketika atok terbang ke sana dgn jet peribadi.

    Adakah mrk mengadakan pertemuan utk merancang sesuatu...kita tggu dan lihat. Yang mgkin pasti atok dah ada proksi utk legasinya dlm pn.

    Semoga pru15 kita sama2 menguburkan pengkhianat dan legasi 22tahun22bulan yg menghantui negara kita.

    BalasPadam

Komenlah dan berhujahlah dengan baik...

Senarai Blog...Geng